Reteta postata pe: 17 iunie 2009
Ingrediente
500 g paste (melci), 500 g piept de pui, 500 g carne de porc, 3 cepe, 200 ml ulei, 6 oua, 4 linguri smantana, 4 linguri de faina, 200 g cascaval, 2 rosii
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Fierbi pastele in apa cu sare si ulei,le clatesti cu apa rece si lasi la strecurat. Calesti o ceapa in care incorporezi carnea de pui tocat. Condimentezi si calesti pana scade zeama.Cand se raceste, adaugi 2 oua si o lingura de faina.Calesti alte 2 cepe in care adaugi carnea de porc data pe masina. Condimntezi, calesti putin. Cand se raceste adaugi 2 oua si doua linguri de faina.
Pe un vas de yena rotund, asezi alternativ un strat de paste, carne de porc, paste,carne de pui,paste, carne de porc, paste.Faci un sos din:2 oua, smantana,sucul de rosie, condimente.Intinzi sosul peste tort, dai la cuptor pentru o jumatate de ora. Inainte de a inchide cuptorul,se rade cascaval si se mai da la cuptor pentru 5 minute.Se servesc felii dupa ce se raceste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort aperitiv din paste si carne" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
Se pun pastele la fiert dupa ce apa cu sare a dat in clocot.
Se caleste in uleiul de masline pastrama
6 voturi
5 comentarii
25 min
Punem intr i cratita ulei sa se incalzeasca si sotam ceapa, morcov si usturoi. Adaugam carnea tocata
0 voturi
0 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
tradaro (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009
Cred ca am sa ma descurc cu prepararea axestui tort. Sunt curios ce va iesi si cat de bun va fi. Voi reveni.