autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Paste si pizza

Tort aperitiv din paste si carne

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Ingrediente
500 g paste (melci), 500 g piept de pui, 500 g carne de porc, 3 cepe, 200 ml ulei, 6 oua, 4 linguri smantana, 4 linguri de faina, 200 g cascaval, 2 rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Fierbi pastele in apa cu sare si ulei,le clatesti cu apa rece si lasi la strecurat. Calesti o ceapa in care incorporezi carnea de pui tocat. Condimentezi si calesti pana scade zeama.Cand se raceste, adaugi 2 oua si o lingura de faina.Calesti alte 2 cepe in care adaugi carnea de porc data pe masina. Condimntezi, calesti putin. Cand se raceste adaugi 2 oua si doua linguri de faina.
Pe un vas de yena rotund, asezi alternativ un strat de paste, carne de porc, paste,carne de pui,paste, carne de porc, paste.Faci un sos din:2 oua, smantana,sucul de rosie, condimente.Intinzi sosul peste tort, dai la cuptor pentru o jumatate de ora. Inainte de a inchide cuptorul,se rade cascaval si se mai da la cuptor pentru 5 minute.Se servesc felii dupa ce se raceste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort aperitiv din paste si carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Focaccia cu branza si speck

Focaccia cu branza si speck

Pregatim aluatul,amestecand sarea cu faina,separat drojdia cu putina din apa masurata,adaugam restul

6 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pizza briosa

Pizza briosa

Intr-un castron, amestecam faina cu praful de copt si putina sare. Adaugam cascavalul,ceapa,rosiile

3 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Cred ca am sa ma descurc cu prepararea axestui tort. Sunt curios ce va iesi si cat de bun va fi. Voi reveni.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 g paste (melci)
  • 500 g piept de pui
  • 500 g carne de porc
  • 3 cepe
  • 200 ml ulei
  • 6 oua
  • 4 linguri smantana
  • 4 linguri de faina
  • 200 g cascaval
  • 2 rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
tradaro

tradaro (Chef de cuisine)

Cred ca am sa ma descurc cu prepararea axestui tort. Sunt curios ce va iesi si cat de bun va fi. Voi reveni.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu ciuperci