Tort aperitiv din paste si carne

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g paste (melci)
  • 500 g piept de pui
  • 500 g carne de porc
  • 3 cepe
  • 200 ml ulei
  • 6 oua
  • 4 linguri smantana
  • 4 linguri de faina
  • 200 g cascaval
  • 2 rosii

Mod de preparare

Fierbi pastele in apa cu sare si ulei,le clatesti cu apa rece si lasi la strecurat. Calesti o ceapa in care incorporezi carnea de pui tocat. Condimentezi si calesti pana scade zeama.Cand se raceste, adaugi 2 oua si o lingura de faina.Calesti alte 2 cepe in care adaugi carnea de porc data pe masina. Condimntezi, calesti putin. Cand se raceste adaugi 2 oua si doua linguri de faina.

Pe un vas de yena rotund, asezi alternativ un strat de paste, carne de porc, paste,carne de pui,paste, carne de porc, paste.Faci un sos din:2 oua, smantana,sucul de rosie, condimente.Intinzi sosul peste tort, dai la cuptor pentru o jumatate de ora. Inainte de a inchide cuptorul,se rade cascaval si se mai da la cuptor pentru 5 minute.Se servesc felii dupa ce se raceste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Incearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Somonul se condimenteaza cu sare si piper.

Somon cu ciuperci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise