autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Paste si pizza

Tort aperitiv din paste si carne

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Ingrediente
500 g paste (melci), 500 g piept de pui, 500 g carne de porc, 3 cepe, 200 ml ulei, 6 oua, 4 linguri smantana, 4 linguri de faina, 200 g cascaval, 2 rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Fierbi pastele in apa cu sare si ulei,le clatesti cu apa rece si lasi la strecurat. Calesti o ceapa in care incorporezi carnea de pui tocat. Condimentezi si calesti pana scade zeama.Cand se raceste, adaugi 2 oua si o lingura de faina.Calesti alte 2 cepe in care adaugi carnea de porc data pe masina. Condimntezi, calesti putin. Cand se raceste adaugi 2 oua si doua linguri de faina.
Pe un vas de yena rotund, asezi alternativ un strat de paste, carne de porc, paste,carne de pui,paste, carne de porc, paste.Faci un sos din:2 oua, smantana,sucul de rosie, condimente.Intinzi sosul peste tort, dai la cuptor pentru o jumatate de ora. Inainte de a inchide cuptorul,se rade cascaval si se mai da la cuptor pentru 5 minute.Se servesc felii dupa ce se raceste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort aperitiv din paste si carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Penne Rigati cu legume

Penne Rigati cu legume

Pastele se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt gata se scurg de apa si se trec sub un jet de apa

6 voturi    11 comentarii
1h
Paste si pizza
Fusili cu brinza la cuptor

Fusili cu brinza la cuptor

Se fierb in apa cu sare macaroanele, conform indicatiilor de pe pachet. Se pun la scurs. Separat,

1 vot    1 comentariu
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Cred ca am sa ma descurc cu prepararea axestui tort. Sunt curios ce va iesi si cat de bun va fi. Voi reveni.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 g paste (melci)
  • 500 g piept de pui
  • 500 g carne de porc
  • 3 cepe
  • 200 ml ulei
  • 6 oua
  • 4 linguri smantana
  • 4 linguri de faina
  • 200 g cascaval
  • 2 rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

67 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
tradaro

tradaro (Chef de cuisine)

Cred ca am sa ma descurc cu prepararea axestui tort. Sunt curios ce va iesi si cat de bun va fi. Voi reveni.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza Royal