autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Paste si pizza

Tort aperitiv din paste

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
400g paate, 200 g carne de porc, 200 g carne de vitel, 200 g carne de pasare, 7 oua, 3 cepe, sare, piper, oregano, cimbru., 2-3 linguri pasta de tomate, 4 linguri smantana, 50 ml ulei, 300 g cascaval, unt pentru uns tava

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Fierbi pastele(melcusori) in apa cu sare si cateva picaturi de ulei, le clatesti cu apa rece, lasi sa se scurga.
Calesti o ceapa la care adaugi carnea de porc,condimente, le calesti impreuna pana scade zeama. La fel procedezi cu celelalte doua feluri de carne.Poti condimenta diferit fiecare compozitie.Cand fiecare compozitie de carne s-a racit, adaugi cate 2 oua.
Intr-o tava rotunda, detasabila, unsa cu unt,asezi un strat de paste, razi cascaval, intinzi un strat de carne de vitel,un strat de paste, razi cascaval,un strat de carne de pasare, iar paste, raazi cascaval,sratul de carne de porc, paste.Peste ultimul strat se intinde SOSUL:
1 ou, smantana,pasta de tomate.Dai la copt in cuptorul incins, pana se prinde o crusta pe toata suprafata tortului. Se poate folosi un singur fel de carne(e mai putina treaba)Scoti din cuptor, presari cu putin cascaval ras, lasi sa se raceasca.Tai felii, servesti rece, la aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort aperitiv din paste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu branza telemea

Paste cu branza telemea

Puneti la fiert 2 litri de apa cu putina sare. Cand clocoteste adaugati pastele in ploaie. Lasati

19 voturi    4 comentarii
20 min
Paste si pizza
Pizza cu ton

Pizza cu ton

Amestecam faina cu sarea, oregano si laptele praf. In apa incalzita foarte usor topim drajdia si

5 voturi    6 comentarii
50 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 400g paate
  • 200 g carne de porc
  • 200 g carne de vitel
  • 200 g carne de pasare
  • 7 oua
  • 3 cepe
  • sare
  • piper
  • oregano
  • cimbru.
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 4 linguri smantana
  • 50 ml ulei
  • 300 g cascaval
  • unt pentru uns tava

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Budinca de taitei cu branza sarata