autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Paste si pizza

Tort aperitiv din paste

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
400g paate, 200 g carne de porc, 200 g carne de vitel, 200 g carne de pasare, 7 oua, 3 cepe, sare, piper, oregano, cimbru., 2-3 linguri pasta de tomate, 4 linguri smantana, 50 ml ulei, 300 g cascaval, unt pentru uns tava

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Fierbi pastele(melcusori) in apa cu sare si cateva picaturi de ulei, le clatesti cu apa rece, lasi sa se scurga.
Calesti o ceapa la care adaugi carnea de porc,condimente, le calesti impreuna pana scade zeama. La fel procedezi cu celelalte doua feluri de carne.Poti condimenta diferit fiecare compozitie.Cand fiecare compozitie de carne s-a racit, adaugi cate 2 oua.
Intr-o tava rotunda, detasabila, unsa cu unt,asezi un strat de paste, razi cascaval, intinzi un strat de carne de vitel,un strat de paste, razi cascaval,un strat de carne de pasare, iar paste, raazi cascaval,sratul de carne de porc, paste.Peste ultimul strat se intinde SOSUL:
1 ou, smantana,pasta de tomate.Dai la copt in cuptorul incins, pana se prinde o crusta pe toata suprafata tortului. Se poate folosi un singur fel de carne(e mai putina treaba)Scoti din cuptor, presari cu putin cascaval ras, lasi sa se raceasca.Tai felii, servesti rece, la aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort aperitiv din paste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Noodles cu pui si legume

Noodles cu pui si legume

Cu cateva ore inainte am taiat pieptul de pui cubulete si l-am lasat la marinat pentru vreo 2 ore.Nu

1 vot    1 comentariu
20 min
Paste si pizza
Paste Carbonara

Paste Carbonara

Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj. In timpul aceasta taiem feliute baconul si

8 voturi    6 comentarii
35 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 400g paate
  • 200 g carne de porc
  • 200 g carne de vitel
  • 200 g carne de pasare
  • 7 oua
  • 3 cepe
  • sare
  • piper
  • oregano
  • cimbru.
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 4 linguri smantana
  • 50 ml ulei
  • 300 g cascaval
  • unt pentru uns tava

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pizza cu bacon si sunca