Se incalzeste cuptorul la 160 de grade.
Intr-un bol se amesteca faina de biscuiti cu untul topit si zaharul si se aseaza pe fundul formei de tort si se coace 10 minute la 160 de grade.
Crema - se amesteca brinza cu zaharul si ouale se adauga sucul si coaja de lamaie si deasemeni esenta de vanilie se amesteca bine si se toarna peste blatul de biscuiti.Se coace aproape 40 de minute sau pina scobitoarea iese uscata. Dupa 30 de minute se scoate torta si se toarna deasupra smantina amestecata cu zahar si vanilie si se mai lasa 10 minute sa se coaca si se mai lasa torta in cuptorul stins sa se raceasca lent.Se lasa o noapte la rece dupa care se poate servi. Este foarte gustoasa si usor de pregatit.
O alta varianta se poate orna cu fructe de padure acrisoare pe care le-am fiert cu putin zahar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii