Se fierbe laptele din care se rezerva 200 ml pt a dizolva gelatina.Cind laptele incepe sa fiarba, se adauga galbenusurile frecate bine cu zaharul si se fierb pina se ingroasa un pic ca o smintina groasa cam 2-3 minute.Se adauga gelatina se lasa sa dea doua trei clocote pina se dizolva bine gelatina si se opreste focul, imediat se adauga iaurtul rece si se lasa sa se raceasca apoi se adauga frisca.
Se tapeaza o tava cu folie de plastic se pun fructele taiate cubulete,se adauga crema iar deasupra se pun piscoturi sau blat de tort
Se lasa la rece citeva ore sau mai bine de pe o zi pe alta.Cind este gata se intoarce astfel incit blatul ramine la baza.
Se orneaza cu frisca sau mai simplu cu nuca de cocos.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii