Pentru blat mixam ouale intregi cu praful de sare si zaharul pana se albesc. Adaugam faina cernuta si cu o spatula amestecam de jos in sus. Rasturnam compozitia intr-o tava in forma de inima si coacem aproximativ 20.25 minute. se lasa la racit apoi se taie in 2 blatul.
Ciocolata se pune pe baie de abur cu smantana si se lasa pana ciocolata e topita..Omogenizam. Untul in batem spuma si adaugam putin cate putin ciocolata , Pana se omogenizeaza totul bine si obtinem o crema delicioasa de ciocolata.
Pe prima foaie de blat se pun 3 sferturi de crema apoi celalalt blat si deasupra restul de crema.se da la rece minim 4 ore. Se intinde foaie de fondant si se aplica peste tort. DIn fondant alb facem dantela, fluturasi si floricele. si le aplicam pe tort. Dam tortul la rece peste noapte, apoi servim cu persoana iubita. :)
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii