autor:

Laura

» » Torturi

Tort cu crema de frisca si cu glazura caramel

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Ingrediente
1 blat de vanilie (din comert ),1 cutie de 500 ml frisca, galbenusuri,3 linguri de zahar,putina ciocolata rasa,1 plic glazura de caramel (din comert ),alune nesarate.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se face o crema din 3 galbenusuri batute cu 3 linguri zahar si o cutie de 500 ml frisca.Se unge fiecare foaie de blat cu frisca obtinuta si se presara ciocolata rasa.Ultima foaie de blat se unge cu glazura caramel si se presara deasupra alune nesarate taiate marunt.Se lasa la frigider 1 ora ca sa se intareasca glazura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de frisca si cu glazura caramel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Inimioare dulci cu branza si sos de capsuni

Inimioare dulci cu branza si sos de capsuni

Pentru blat, se incalzeste cuptorul la 180⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o tava

5 voturi    4 comentarii
1h
Torturi
Tort parfais

Tort parfais

Freci untul cu zaharul bine de tot, adaugi galbenusurile, cacaua si albusurile batute spuma. Ungi

2 voturi    1 comentariu
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Bun tortuletul, dar daca il vedeam era si mai bine.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 blat de vanilie (din comert ),1 cutie de 500 ml frisca, galbenusuri,3 linguri de zahar,putina ciocolata rasa,1 plic glazura de caramel (din comert ),alune nesarate.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Bun tortuletul, dar daca il vedeam era si mai bine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Biscotino