autor:

Laura

» » Torturi

Tort cu crema de frisca si cu glazura caramel

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Ingrediente
1 blat de vanilie (din comert ),1 cutie de 500 ml frisca, galbenusuri,3 linguri de zahar,putina ciocolata rasa,1 plic glazura de caramel (din comert ),alune nesarate.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se face o crema din 3 galbenusuri batute cu 3 linguri zahar si o cutie de 500 ml frisca.Se unge fiecare foaie de blat cu frisca obtinuta si se presara ciocolata rasa.Ultima foaie de blat se unge cu glazura caramel si se presara deasupra alune nesarate taiate marunt.Se lasa la frigider 1 ora ca sa se intareasca glazura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de frisca si cu glazura caramel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort Rafaello

Tort Rafaello

Batem albusurile spuma si cand devin ferme adaugam zaharul. Mixam pana obtinem o bezea tare si lucioasa.

0 voturi    0 comentarii
3h
Torturi
Tort parfais

Tort parfais

Freci untul cu zaharul bine de tot, adaugi galbenusurile, cacaua si albusurile batute spuma. Ungi

2 voturi    1 comentariu
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Bun tortuletul, dar daca il vedeam era si mai bine.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 blat de vanilie (din comert ),1 cutie de 500 ml frisca, galbenusuri,3 linguri de zahar,putina ciocolata rasa,1 plic glazura de caramel (din comert ),alune nesarate.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Bun tortuletul, dar daca il vedeam era si mai bine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort spirala de ciocolata si cafea Tort spirala de ciocolata si cafea

Se prepară aluatul pentru blat : se bat albuşurile spumă cu un praf de sare, apoi se adaugă zahărul şi se bat în continuare.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de visine si oua de ciocolata Tort cu jeleu de visine si oua de ciocolata

Am facut acest tort in doua zile. In prima zi am facut blatul, siropul si jeleu, a doua zi am facut crema si l-am asamblat si ornat.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Tort de ciocolata si menta