autor:

Laura

» » Torturi

Tort cu crema de frisca si cu glazura caramel

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Ingrediente
1 blat de vanilie (din comert ),1 cutie de 500 ml frisca, galbenusuri,3 linguri de zahar,putina ciocolata rasa,1 plic glazura de caramel (din comert ),alune nesarate.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se face o crema din 3 galbenusuri batute cu 3 linguri zahar si o cutie de 500 ml frisca.Se unge fiecare foaie de blat cu frisca obtinuta si se presara ciocolata rasa.Ultima foaie de blat se unge cu glazura caramel si se presara deasupra alune nesarate taiate marunt.Se lasa la frigider 1 ora ca sa se intareasca glazura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de frisca si cu glazura caramel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Delicia de cafea cu friscã si cirese îmbãtate cu Angelli

Delicia de cafea cu friscã si cirese îmbãtate cu Angelli

Am cumpãrat o cantitate mai mare de cirese, pe care le-am pregãtit în mai multe feluri. Pentru

7 voturi    6 comentarii
1h 40 min
Torturi
Tort Raw in degrade

Tort Raw in degrade

Prepararea unui astfel de tort este extrem de simpla, rapida si la indemana oricui! Ingredientele

8 voturi    3 comentarii
3h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Bun tortuletul, dar daca il vedeam era si mai bine.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 blat de vanilie (din comert ),1 cutie de 500 ml frisca, galbenusuri,3 linguri de zahar,putina ciocolata rasa,1 plic glazura de caramel (din comert ),alune nesarate.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Bun tortuletul, dar daca il vedeam era si mai bine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Halloween pumpkin and chocolate cake Halloween pumpkin and chocolate cake

Pornim cuptorul la 250 grade C. Tapetam doua forme pentru dovleac cu unt si faina. Pregatim o tava cu hartii mici pentru muffins. Muffins: Cernem

0 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de toamna pentru siluete fine Tort de toamna pentru siluete fine

Pentru blat Semintele si nucile se vor frula pana a obtine o faina. Se amesteca toate ingredientele pana ad avea o consistenta omogena Se

0 voturi    0 comentarii
55 min
Dulciuri diverse
tort de nuci