Frecam spuma zaharul cu galbenusurile, adaugam crema mascarpone, esenta de vanilie si omogenizam amestecul. Separat amestecam frisca cu mixerul pana devine tare, apoi adaugam pe rand frisca in crema de mascarpone mixand in continuare.
Intr-o tava de tort am pus un rand de piscoturi pe care le-am inmuiat in sucul de la compot de visine.
Crema am impartit-o in 2. Peste piscoturi am pus jumate din prima parte, apoi fructele taiate cubulete mici si apoi cealalta jumatate de crema.
Apoi punem inca un strat de piscoturi pe care le inmuiem in cafea, peste piscoturi punem jumate din crema ramasa, o intindem, adaugam ciocolata amaruie pe care o taiem subtire cu ajutorul cutitului si peste ciocolata am pus crema ramasa si am ornat din nou cu ciocolata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii