Ingrediente
blat6 oua,150 g zahar,180 g faina,sare, o lingurita coaja rasa de portocala, crema2 borcanele mici de gem de capsuni,400 g smantana,400 g iaurt cu gust de capsuni,zahar vanilat,2 pliculete de gelatina, Ornare6 portocale mai mici,4 buc.kiwi
Dificultate: Medie | Timp: 1h
0 voturi
Mod de preparare
2.Se prepara crema mixand iaurtul cu smantana si un borcanel de gem,se adauga geletina hidratata in 200 ml apa rece apoi topita la bain marin(nu fiarta)si adaugata in crema in fir subtire.
3.Se aseaza primul disc din blat,se unge cu jumatate de borcanel de gem de capsuni,se decoreaza pe margine cu felii subtiri,taiate rotund,de portocala,se toarna 3/4 din crema ,se unge cu restul de gem al doilea disc apoi se aseaza cu partea unsa in jos,peste crema,presand usor cu mana,se toarna restul de crema si se lasa cateva minute sa se intareasca putin ,apoi se decoreaza cu felite taiate subtiri de portocala si kiwi.
Se da la frigider cel putin 2 ore inainte sa se portioneze.
Pofta buna!