Autor:
roxana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 11 februarie 2010
Ingrediente
un blat de tort cumparat, 1 plic de crema pentru prajituri dr oetker cu gust de vanilie, 1 plic de gelatina, 1 iaurt de fructe, 1 cana lapte, 2 banane, 1 para, 5 chiwi, un pahar zahar, 1 canita zeama de compot, 1 plic de capucino
Dificultate: Redusa | Timp: 45h 30 min
Mod de preparare
blatul de tort il stropim cu zeama de compot pt a se inmuia separat se pune intr-un castron continutul plicului de crema cu gust de vanilie cana de lapte si doua linguri de zahar se bate pana se ingroasa il impartim in doua jumate din el il amestecam cu iaurtul si jumate cu plicul de capucino se pune pe primul strat jum atate din crema de iaurt si banane taiate feliute,se pune peste un blat de tort si compozita de capucino peste care punem jumate de para o para cum doriti,se pune ultimul blat care se unge cu jumatatea ramasa de crema de iaurt,asezam chiwi,taiate rondele,banana,pere peste se toarna gelatina aceasta se prepara astfel,se pune continutul plicului intr-un castronas iar peste zeama de compotsi 3 linguri de zahar,in loc de compot mai puteti pune suc ,apa,ce doriti eu am alez zeama de compot pentru culuare si se toarna peste fructe .
Este o reteta unsoara si foarte gustoasa sper sa va placa
Daca ti-a placut reteta noastra "tort cu iaurt de fructe" nu uita sa-i faci un
review
Pentru blat ouale spuma timp de un minut. Se adauga treptat zaharul si zaharul vanilinat si se
3 voturi
11 comentarii
3h 45 min
Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile, apoi faina in ploaie. Compozitia se toarna
4 voturi
6 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010
Cred ca este un deliciu.Felicitari, ai votul meu.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010
Delicios tortul tau, Roxana.
lumi (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010
Ai pus atatea E-uri in bunatatea de tort! Blatul cumparat crema la plic! Prepara-le in casa si ai sa vezi diferenta!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 februarie 2010
Usor de preparat si delicios...