Am mixat untul moale, la temperatura camerei cu zaharul , apoi am adaugat ouale pe rand, mixand dupa fiecare ou. Faina am amestecat-o cu praful de copt. Am adaugat la copozitie esenta de vanilie, coaja rasa de lamaie si zeama de lamaie, am mixat bine, apoi am adaugat faina.
Eu am optat pentru o forma speciala, am doua, si recunosc ca inca nu le-m folosit :) de acea eram tare curioasa cum ar iesi :). Am uns forma cu unt, pe fund am pus hartie de copt ( taiata dupa marimea formei ) si am turnat compozitia in forma :) Dupa racire se glazureaza, eu am amestecat zaharul pudra cu 2 linguri zeama de lamaie si am ornat cu lamaie si foarte putin cocos verde, pentru aspect.
Am copt in cuptorul incalzit, pana ce a trecut testul scobitorii, rezultatul delicios!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii