MOD DE PREPARARE
Taiati capsiunile in 4 si le puneti in cratita impreuna cu zaharul la foc mediu doar pana ce se dizolva zaharul.Apoi cu ajutorul unui blender pisati capsiunile pana obtineti un pireu.Pui apa peste gelatina intr-o cana si o lasi 5 minute, apoi o pune-ti pe foc pana se topeste gelatina avand grija sa nu se arda.Pui gelatina peste pireul de capsiuni si lasi sa ajunga la temperatura camerei.
Pentru blat: pisati foarte marunt biscuiti apoi ii amestecati cu untul topit pana ce compozitia arata ca nisipul ud.Il pui uniform in tava presand bine apoi lasi la frigider.
Ciocolata alba cu 150 grame frisca lichida o topiti la bain marie. Gelatina cu 30 grame apa rece ,o lasi 5 minute,apoi o pui pe foc pana se dizolva. Pui gelatina peste ciocolata alba si lasi pana ajunge la temperatura camerei. Cele 200 grame de frisca lichida ramasa,o mixati pana se intareste, adaugati ciocolata topita si amestecati in continuare. Pui amestecul peste biscuiti si lasi la frigider 20 de minute.
Pentru mousse de capsiuni: 200 grame frisca lichida o mixati pana se intareste apoi pui si pireul de capsiuni si mixati pana se combina. Pui amestecul peste ciocolata racita putin,uniformizezi si lasi la frigider peste noapte sau minim 4 ore. Il poti orna dupa bunul plac,eu am pus ciocolata alba dar este perfect si cu capsiuni! Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii