autor:

Sidy

» » Torturi

Tort cu piscoturi

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 aprilie 2010

Ingrediente
600 g piscoturi, 1 cutie compot ananas(400g), 500 ml frisca, 1 plic intaritor de frisca, 1 plic crema de vanilie, capsuni, visine, bomboane colorate pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

18 voturi

Mod de preparare

Compotul de ananas se pune in blender si se paseaza pina se formeaza o crema.
Frisca se bate bine de tot impreuna cu intaritorul, conform instructiunilor de pe plic.
Pe un platou se aseaza un strat cu piscouri.Peste ele asezam un strat de ananas pasirat, apoi crema de vanilie si un strat cu frisca.Asezam deasupra alt strat cu piscoturi si repetam operatiunea, astfel incat in mijloc sa fie visinele.
Peste ultimul strat cu piscoturi se pune doar frisca si se orneaza tortul cu bomboane si capsuni.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu piscoturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu piscoturi, fructe si visinata

Tort cu piscoturi, fructe si visinata

Este o prajitura dedicata dragilor nostri barbati de 8 martie, cand nu prea avem timp de pierdut

31 voturi    13 comentarii
25 min
Torturi
Tort de piscoturi cu cappuccino

Tort de piscoturi cu cappuccino

Pregatim mai intai budinca dupa instructiunile de pe ambalaj dar cu catitatile de lapte si zahar

3 voturi    2 comentarii
2h
Torturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 19 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 13 februarie 2013

    Foarte buna prajitura usoara si racoroasa si foarte aspectoasa.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    Dat prin blender pina se obtine o pasta....... :Pasat "e mai bine , d-nul Lucian????

  • Lucian Ionescu

    Lucian Ionescu (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    Nu stiu ce inseamna "strat de ananas pasirat". Nu am gasit nici in DEX si nici pe Google termenul "pasirat".

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 28 iunie 2011

      fara copt, cu fructe, tocmai potrivit pentru vara...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

      Rapid ,bun si un aspect desavarsit !

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

      Arata foarte frumos!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

      Ce tare as vrea o felie de la tine, arata tare bine!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Frisca si fructe,o bunatate.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

      arata minunat si sigur e f.bun.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

      Foarte bun!

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

      cel mai bun!!!!!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

      Usor de facut, rapid si gustos. Felicitari !

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

      Draga Sidy,felicitari pentru acest minunat tort.Ceva asemanator am facut si, eu cu crema de ananas si visine pe deasupra.Am sa pun si eu o poza cu tortul meu.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

      Excelent tortuletul tau...

    • Daniela

      Daniela (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

      Sidy, bun, bun dar trimite o felie si spre Cluj !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

      Tare bun si frumos, felicitari, Sidy!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      Simplu si gustos!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      Foarte aromat si apetisant!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      Foarte frumos arata tortul tau! Si binenteles ca e si gustos. Am verificat comentariul!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

18 voturi

Ingrediente

  • 600 g piscoturi
  • 1 cutie compot ananas(400g)
  • 500 ml frisca
  • 1 plic intaritor de frisca
  • 1 plic crema de vanilie
  • capsuni
  • visine
  • bomboane colorate pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

kok miori (Chef de cuisine)

Foarte buna prajitura usoara si racoroasa si foarte aspectoasa.

Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si caise Tort cu ciocolata si caise

Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu piscoturi, fructe si visinata