Se pune laptele pe foc intr-o oala, separat se amesteca faina cu cacaoa, zaharul si se pun peste lapte. Se fierb pana se ingroasa si se amesteca mereu.
Se iau de pe fos si se pune untul, dupa ce s-a incorporat, se opreste din compozitie intr-o ceasca de cafea pentru ornat.
Apoi se pun biscuitii sfaramati, nuca macinata si restul de ingrediente.
Compozitia obtinuta se pune in forma de tort, se adauga glazura pastrata in cescuta, se intinde si se lasa la rece.
Se poate orna cu frisca.
Este delicios!
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii