1. Sfarama biscuitii intr-un robot de bucatarie, adauga untul/margarina topit(a) si amesteca bine.Aseaza compozitia obtinuta intr-o tava rotunda de 23 cm unsa cu unt si niveleaz-o egal, apasand-o cu spatele unei linguri de lemn.
2. Topeste ciocolata la cuptorul cu microunde sau la bain-marie.Amesteca crema de branza cu frisca si zaharul pana ce obti o compozitie fina.Inglobeza in acesta compozitie zmeura, apoi adauga ciocolata topita si amesteca-o putin, mergand cu lingura de sus in jos, dar nu o amesteca pana la omogenizare completa.
3. Toarna acest amestec in tava si netezeste suprafata.Pune tortul la racit pentru 2 ore.Serveste-l stropit cu putina ciocolata topita, daca doresti.
:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii