autor:

Dachman Laura

» » , , , , Dulciuri diverse, Inghetate, Prajituri, Spume si creme dulci, Torturi

Tort de branza inghetat cu banane si unt de arahide crocant

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 16 noiembrie 2009

Ingrediente
•3 banane, •50 gr unt sau margarina Rama Maestro, topit(a), •150 gr biscuiti simpli, sfaramitati, •140 ml frisca lichida, •140 gr zahar pudra, •500 gr branza Quark, •1 lingurita esenta de vanilie, •200 gr unt de arahide crocant

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

1. Cu cateva ore inante de prepararea tortului, pune 2 banane in congelator pana cand coaja se va innegri.Scoate-le din congelator si decongeleaza-le (se pot decongela mai repede in cuptorul cu micrunde)Dupa aceea, decojeste-le si fa-le piure.
2. Pentru crusta, amesteca untul topit cu biscuiti sfaramitati, apoi pune amestecul intr-o tava rotunda de 23 cm, apasandu-l usor.
3. Bate frisca intr-un vas, iar in altul bate untul de arahide pentru a-l imuia putin.Intr-un vas separat, amesteca zaharul cu branza Quark si vanilia.Inglobeaza untul de arahide in amestecul cu branza, apoi adauga piureul de banane.Inglobeaza usor frisca batuta, apoi pune umplutura peste crusta din tava.Da tortul la congelator pentru cateva ore sau peste noapte.Pentru a-l servi, scoate tortul din congelator si pune-l in frigider 20 minute, apoi treci cu un cutit in jurul marginilor si desprinde tortul din tava.Feliaza banana ramasa si decoreaza cu ea tortul.

:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitai blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de branza inghetat cu banane si unt de arahide crocant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de mere cu crema de zahar ars

Tort de mere cu crema de zahar ars

Se pune cana cu zahar intr-un vas pe foc impreuna cu o lingura de apa si se lasa la topit;cand a

7 voturi    0 comentarii
2h
Torturi
Tort Printesa. O incantare pentru fetita dumneavoastra !!!

Tort Printesa. O incantare pentru fetita dumneavoastra !!!

Blatul Se separa albusurile de galbenusuri Albusurile se bat spuma cu un pic de sare. Cand spuma

35 voturi    15 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

    Felicitari !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

    Cred ca este o bunatate,dar de unde cumparam branza Quark ?

  • susu

    susu (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Laura ai retete minunate. O salvez si eu pe aceasta, suna foarte bine.

    • Dachman Laura

      Dachman Laura (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

      Branza Quark se poate inlocui cu branza dulce, doar ca branza Quark este o branza cremoasa dar cu foarte putine grasimi :)

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

      Cred ca e delicios acest tort! Am o intrebare referitoare la branza Quark,se poate inlocui cu branza dulce?

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

      Mmmmm ce bunatate!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2009

      Mmm ce bunatate!!!

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

      Delicios!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

      Trebuie sa fie un deliciu...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • •3 banane
  • •50 gr unt sau margarina Rama Maestro
  • topit(a)
  • •150 gr biscuiti simpli
  • sfaramitati
  • •140 ml frisca lichida
  • •140 gr zahar pudra
  • •500 gr branza Quark
  • •1 lingurita esenta de vanilie
  • •200 gr unt de arahide crocant

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Felicitari !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort racoritor cu crema de iaurt si piersici Tort racoritor cu crema de iaurt si piersici

Blatul : Albusurile se bat spuma, dupa care se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana se topeste zaharul. Galbenusurile

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Ladita cu capsuni Tort Ladita cu capsuni

Din aluatul fraged am taiat pentru baza tortului o foaie pe dimensiunea dorita, pe care am copt-o la 200°C pana s-a rumenit (10

0 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Dulciuri diverse
Tiramisu cu capsuni