Tort de caise fara foc, cu glazura de ciocolata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Tort de caise fara foc, cu glazura de ciocolata

Ingrediente

  • Blat
  • * 2 cani migdale crude macinate, inmuiate cateva ore
  • * 2 Lg miere sau dupa gust
  • * 2 Lg cafea cereale (opt.)
  • * 2 curmale (opt.)
  • * 2-3 picaturi esenta vanilie
  • * 3-5 linguri apa
  • Umplutura
  • * 2 cani caise
  • * miere dupa gust
  • * cateva picaturi esenta vanilie si rom
  • * 5 Lg nuca de cocos si apa de cocos*
  • Ciocolata
  • 3 Lg cacao
  • 3 Lg miere
  • 2 picaturi vanilie
  • 1 avocado

Mod de preparare

*Daca adaugati interiorul de la nuca de cocos (2-3 lei/buc) cat si apa, va fi foarte delicat si apropiat de inghetata. Blatul se mixeaza in robot de bucatarie, pana devine lipicios.Compozitia se preseaza intr-o forma rotunda, tapetata cu folie de plastic culinara.

Umplutura se prepara in blender, se adauga peste blat, si se da la congelator pentru o ora, sau pana se intareste putin.Ciocolata de asemenea, se prepara foarte simplu prin amestecare si se orneaza tortul, dupa scoterea de la congelator. Se orneaza dupa preferinta. Pentru mai multe retete raw, vizitati http://ligiapop.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci