*Daca adaugati interiorul de la nuca de cocos (2-3 lei/buc) cat si apa, va fi foarte delicat si apropiat de inghetata. Blatul se mixeaza in robot de bucatarie, pana devine lipicios.Compozitia se preseaza intr-o forma rotunda, tapetata cu folie de plastic culinara.
Umplutura se prepara in blender, se adauga peste blat, si se da la congelator pentru o ora, sau pana se intareste putin.Ciocolata de asemenea, se prepara foarte simplu prin amestecare si se orneaza tortul, dupa scoterea de la congelator. Se orneaza dupa preferinta. Pentru mai multe retete raw, vizitati http://ligiapop.com/
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii