autor:

Laura

» » Torturi

Tort de ciocolata

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
1 blat de ciocolata, gr ciocolata de menaj,esenta de rom,1 punguta de bomboane decorative,500 ml frisca, gr unt, de cocos,1 plic cappucino vanilie,zahar,2 galbenusuri.

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se face o crema din zahar,apa,cappucino vanilie si se fierbe impreuna cu ciocolata de menaj si galbenusurile pana se ingroasa.Separat,se freaca untul spuma ,apoi se incorporeaza lingura cu lingura in crema racita si esenta de rom.Se intinde crema obtinuta pe doua dintre blaturi si se mai adauga nuca de cocos si stafidele care au fost tinute in apa calduta.Se acopera cu a treia foaie de blat si se imbraca totul in frisca.Se orneaza cu ciocolata rasa si cu bomboane decorative.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de semifreddo cu ciocolata si capsuni

Tort de semifreddo cu ciocolata si capsuni

1) Sosul de capsuni:spalati capsunile,scurgetile pe hartie sugativa,le amestecati cu 2 linguri de

8 voturi    9 comentarii
4h 30 min
Torturi
Tort cu visine si doua feluri de ciocolata

Tort cu visine si doua feluri de ciocolata

Pentru ca trebuie sa stea la frigider, incepem mai intai cu cele doua creme de ciocolata. Crema

10 voturi    0 comentarii
3h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 blat de ciocolata, gr ciocolata de menaj,esenta de rom,1 punguta de bomboane decorative,500 ml frisca, gr unt, de cocos,1 plic cappucino vanilie,zahar,2 galbenusuri.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de inghetata Tiramisu