Se pune smantana pe foc, cand incepe sa fiarba se pune ciocolata rasa.
Se lasa pe foc pana se topeste ciocolata.
Se ia de pe foc si se adauga gelatina.
Se amesteca pana se ingrasa putin.
Se lasa sa se raceasca si se adauga frisca batuta.
Se pune primul strat de ciocolata peste blat si se lasa la frigider pana se intareste,urmand apoi stratul urmator..
Se orneaza dupa bunul plac.
Pofta buna :) !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii