autor:

Fara foto

» » Torturi

Tort de ciocolata in 3 straturi

Autor: Luca Virginia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Luca Virginia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 decembrie 2012

Ingrediente
blat:, 2 oua, 2 linguri faina, 2 linguri zahar, 2 linguri cacao, Stratul de ciocolata amaruie :, , 125 ml smantana, 180 gr. ciocolata amaruie, 10 gr. gelatina, 110 ml, frisca, Stratul de ciocolata cu lapte:, 125 ml smantana, 200 gr. ciocolata cu lapte, 10 gr. gelatina, 300 gr. frisca, Stratul de ciocolata alba:, 125 ml smantana, 300 gr. ciocolata alba, 10 gr. gelatina, 300 gr. frisca

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

8 voturi

Mod de preparare

Se pune smantana pe foc, cand incepe sa fiarba se pune ciocolata rasa.

Se lasa pe foc pana se topeste ciocolata.

Se ia de pe foc si se adauga gelatina.

Se amesteca pana se ingrasa putin.

Se lasa sa se raceasca si se adauga frisca batuta.

Se pune primul strat de ciocolata peste blat si se lasa la frigider pana se intareste,urmand apoi stratul urmator..

Se orneaza dupa bunul plac.

Pofta buna :) !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata in 3 straturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
3 Chocolate Brownies

3 Chocolate Brownies

Se incinge cuptorul la 190°C. Se topesc impreuna in cuptorul cu microunde sau la bain-marie ciocolata

4 voturi    5 comentarii
45 min
Torturi
tort cu crema rocher

tort cu crema rocher

nutela se amesteca cu frisca batuta,rom ,alunele macinate si napolitanele sfaramitate(eventual puneti

3 voturi    4 comentarii
1h
Torturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Virginia Luca , 25 aprilie 2014

    testati reteta no sa va para rau toate ingredientele costa 50 ron

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

8 voturi

Ingrediente

  • blat:
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • Stratul de ciocolata amaruie :
  • 125 ml smantana
  • 180 gr. ciocolata amaruie
  • 10 gr. gelatina
  • 110 ml
  • frisca
  • Stratul de ciocolata cu lapte:
  • 125 ml smantana
  • 200 gr. ciocolata cu lapte
  • 10 gr. gelatina
  • 300 gr. frisca
  • Stratul de ciocolata alba:
  • 125 ml smantana
  • 300 gr. ciocolata alba
  • 10 gr. gelatina
  • 300 gr. frisca

Raporteaza reteta

Retete
de Luca Virginia
Rulada din piept de pui

Rulada din piept de pui

Pieptul de pui se bate ca pentru snitele. Se condimenteaza. Pe pieptul de pui se aseaza: o felie

7 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Clatitele aperitiv

Clatitele aperitiv

Se bat ouale. Se amesteca cu faina si se subtiaza cu apa minerala. Apoi se adauga condimentele si

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive cu brinza
Rulada aperitiv

Rulada aperitiv

Legumele se fierb,apoi după ce se răcesc se taie cubulețe. Merele se curăță de coajă,se taie

4 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive
Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si caise Tort cu ciocolata si caise

Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort caramel cu fundite de ciocolata