autor:

» » Torturi

Tort de ciocolata in 3 straturi

Autor: Luca Virginia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Luca Virginia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 decembrie 2012

Ingrediente
blat:, 2 oua, 2 linguri faina, 2 linguri zahar, 2 linguri cacao, Stratul de ciocolata amaruie :, , 125 ml smantana, 180 gr. ciocolata amaruie, 10 gr. gelatina, 110 ml, frisca, Stratul de ciocolata cu lapte:, 125 ml smantana, 200 gr. ciocolata cu lapte, 10 gr. gelatina, 300 gr. frisca, Stratul de ciocolata alba:, 125 ml smantana, 300 gr. ciocolata alba, 10 gr. gelatina, 300 gr. frisca

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

8 voturi

Mod de preparare

Se pune smantana pe foc, cand incepe sa fiarba se pune ciocolata rasa.

Se lasa pe foc pana se topeste ciocolata.

Se ia de pe foc si se adauga gelatina.

Se amesteca pana se ingrasa putin.

Se lasa sa se raceasca si se adauga frisca batuta.

Se pune primul strat de ciocolata peste blat si se lasa la frigider pana se intareste,urmand apoi stratul urmator..

Se orneaza dupa bunul plac.

Pofta buna :) !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de ciocolata in 3 straturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu mascarpone si capsuni

Tort cu mascarpone si capsuni

Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Torturi
Tort cu ciocolata si crema de cafea

Tort cu ciocolata si crema de cafea

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu

6 voturi    0 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Virginia Luca , 25 aprilie 2014

    testati reteta no sa va para rau toate ingredientele costa 50 ron

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

8 voturi

Ingrediente

  • blat:
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • Stratul de ciocolata amaruie :
  • 125 ml smantana
  • 180 gr. ciocolata amaruie
  • 10 gr. gelatina
  • 110 ml
  • frisca
  • Stratul de ciocolata cu lapte:
  • 125 ml smantana
  • 200 gr. ciocolata cu lapte
  • 10 gr. gelatina
  • 300 gr. frisca
  • Stratul de ciocolata alba:
  • 125 ml smantana
  • 300 gr. ciocolata alba
  • 10 gr. gelatina
  • 300 gr. frisca

Raporteaza reteta

Retete
de Luca Virginia
Rulada din piept de pui

Rulada din piept de pui

Pieptul de pui se bate ca pentru snitele. Se condimenteaza. Pe pieptul de pui se aseaza: o felie

12 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Clatitele aperitiv

Clatitele aperitiv

Se bat ouale. Se amesteca cu faina si se subtiaza cu apa minerala. Apoi se adauga condimentele si

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive cu brinza
Rulada aperitiv

Rulada aperitiv

Legumele se fierb,apoi după ce se răcesc se taie cubulețe. Merele se curăță de coajă,se taie

4 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Raffaello Tort Raffaello

Vom începe cu crema pentru ca va avea nevoie sa stea la frigider câteva ore. Frișca lichida o punem pe aragaz la foc mic

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Cheesecake cu aroma de vanilie Cheesecake cu aroma de vanilie

Dam biscuitii la blender si ii amestecam cu untul topit. Intr-o tava de 24cm tapetata cu hartie de copt doar pe fund, asezam biscuitii

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort cu gem de visine