Ingrediente
5 oua, 150 g zahar pudra, 150 g nuca macinata, 150 g mac, 150 g unt, coaja de la o jumatate de lamaie, gem de piersici, 80 g ciocolata de menaj
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
4 voturi
autor:
Ingrediente
5 oua, 150 g zahar pudra, 150 g nuca macinata, 150 g mac, 150 g unt, coaja de la o jumatate de lamaie, gem de piersici, 80 g ciocolata de menaj
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
4 voturi
Ady (Chef de cuisine):
Aceasta reteta specifica zonei Hajdusag (vecina imediata fostului Partium) poarta usoare amintiri din perioada dualista... Simplitate si eleganta in acelasi timp... Pentru a inobila acest tort, eu am apelat si la caise proaspete de Bihor (fiind tocmai sezonul lor), aromate cu putina scortisoara... Sublim!!!
jules81 (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2013
Foarte interesanta reteta. Faina nu trebuie pusa deloc?
constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010
Merita incercat !
Redusa
1h 30 min
4 voturi
jules81 (Chef de cuisine)
Foarte interesanta reteta. Faina nu trebuie pusa deloc?
Testata de: Ady