Se unge cu margarina o cratita si se pune merele curatate de coarja si miez unul langa altul (golurile se acopera cu mere taiate) . Peste mere se va pune 6 - 7 linguri de zahar tos si se introduce vasul in cuptorul incins pana se caramelizeaza putin se scot afara si se lasa sa se raceasca.
Separat se bat 6 galbenusuri cu 6-7 linguri de zahar tos , 3 linguri de faina , 300-400g smantana, mirodenii si cele 6 albusuri batute spuma.
Se toarna peste merele caramelizate se baga in cuptor se va coace la foc potrivit
Tortul se serveste dupa ce s-a racit.
Va urez pofta buna este un tort gustos si usor de facut.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii