Descopera o reteta simpla si delicioasa de tort de mere, usor de preparat, cu ingrediente la indemana. Perfect pentru momentel de rasfat sau desertul de zi cu zi.
Reteta de tort de mere este una dintre cele mai simple si usor de facut. Necesita ingrediente simple iar rezultatul este grozav.
Ungeti o tava rotunda cu unt (de 24 cm diametreu) si puneti merele curatate de coaja si taiate in doua. Daca merele sunt tari sau prea zemoase puneti in scobitura samburelui o picatura de unt sau margarina.
Galbenusurile se mixeaza cu zaharul si vanilia, pana ce acestea se dizolva. Apoi se adauga apa si faina si amestecati pana cand se omogenizeaza.
Bateti albusurile spuma cu un praf de sare pana cand observati ca li s-a dublat volumul. Adaugati-le peste compozitia cu galbenus si amestecati usor pana cand se omogenizeaza.
Adaugati amestecul obtinut peste marele puse in tava si bagati tava la cuptor la 170 de grade C.
Lasati tortul la cuptor aproximativ 40-45 de minute. Scoateti tava din cuptor cand acesta este gata, puneti un platou peste tava si rasturnati tava.
Dupa ce s-a racit complet il puteti decora cu frisca batuta, aromata cu un pic de vanilie. Noi l-am mancat asa simplu, este gustos si asa.
Incercati si reteta de tort de mere intregi, prajitura simpla cu mere sau rulada cu mere. Pofta buna!
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii