Se pune la foc intr-un vas mierea cu zaharul si coaja de lamiie lasind sa dea un clocot. Se ia de la foc si dupa ce s-a racit se amesteca cu ouale bine batute (separat), bicarbonatul dizolvat in zeama de lamiie si nucile. Se adauga faina si se framinta bine. Aluatul obtinut se acopera si se lasa la rece pina a doua zi. Se imparte aluatul in trei parti egale. Se pune fiecare in forma de tort unsa si presarata cu faina. Blaturile se ung dupa ce s-au racit, cu urmatoarea crema: se freaca bine zaharul cu smintina si praful de vanilie. Cind pasta devine spumoasa se adauga nucile macinate. Tortul se poate garnisi cu fructe din dulceata sau cu frisca.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii