autor:

Simona

» » Torturi

Tort delicios fara coacere

Autor: Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 noiembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 noiembrie 2012

Ingrediente
250gr piscoturi, 125 gr unt, 125 gr zahar pudra, 2 oua, esenta rom, 200 ml lapte rece, 40 gr cacao, 200 gr frisca lichida indulcita.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Bati bine frisca cu mixerul si o pui la frigider. Albusurile le bati spuma tare, freci untul( la temperatura camerei ), cu zaharul si galbenusurile, pui cacao, albusurile spuma ,½ fiola esenta rom si 2 linguri frisca. Tapetezi un caston sau o cratita de 1,5 l cu folie de plastic ,astfel incat sa depaseasca marginile castronului. Treci piscoturile rapid prin lapte si le asezi pe fundul si pe peretii cratitei. Torni jumatate din crema de cacao,alt rand de piscoturi , crema si ultimul rand de piscoturi. Inchizi folia de plastic peste tort si il pui la frigider pana a doua zi. Desfaci folia , rastorni tortul pe un platou ,il ornezi cu frisca ramasa, ciocolata sau bombonele argintate. Pentru un tort mai mare dublezi cantitatile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort delicios fara coacere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu crema ganache

Tort cu crema ganache

Mod de preparare a pandispanului: separati albusurile de galbenusuri, bateti albusurile spuma tare,

7 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Torturi
Tort de branza in doua culori

Tort de branza in doua culori

Intr-un castron se amesteca faina cu praf de copt. Se inglobeaza zahar tos, zahar vanilinat, oua

11 voturi    13 comentarii
1h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Bodelimon Felicia-Lia , 21 martie 2015

    Foarte buna!!!

  • Simona

    Simona (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2012

    Multumesc pentru apreciere Dan65! Chiar e bun!

  • Dan65

    Dan65 (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2012

    Super tare si delicios.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • 250gr piscoturi
  • 125 gr unt
  • 125 gr zahar pudra
  • 2 oua
  • esenta rom
  • 200 ml lapte rece
  • 40 gr cacao
  • 200 gr frisca lichida indulcita.

Raporteaza reteta

Retete
de Simona
Prajitura cu crema si fructe

Prajitura cu crema si fructe

Amesteci margarina sau untul moale cu ouale intregi si zaharul cu mixerul, pui vanilie coaja de lamaie

7 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri
Salata orientala cu somon afumat

Salata orientala cu somon afumat

Cartofii spalati bine se fierb in apa cu sare 20 de minute de cand incepe sa clocoteasca apa. Somonul

6 voturi    2 comentarii
30 min
Salate cu peste
Gogosi pufoase cu smantana

Gogosi pufoase cu smantana

450 gr faina se pun in castron ,se face un gol in mijloc si se pune drojdia faramitata si putin zahar,

40 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje

Simona (Chef de cuisine)

Multumesc pentru apreciere Dan65! Chiar e bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu morcovi si crema de branza Tort cu morcovi si crema de branza

Pt blat: se amesteca toate ingredientele in ordinea in care sunt scrise. Eu am folosit 2 forme detasabile de 18 cm, tapetate cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Cheesecake cu portocale Cheesecake cu portocale

Pentru blatul din biscuiti: se pun biscuitii in vasul robotului de bucatarie si se maruntesc, dar nu foarte marunt. Se pun biscuitii

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
"Canute" cu inimioare