1.albusurile se bat spuma
2.galbenusurile cu zaharul si laptele se pun la foc mic si se amesteca pina se face ca o ciulama amestecand continuu.
3.frisca se bate intr-un castron
4.gelatina se pune la inmuiat cu 1/2 cana apa
Se amesteca compozitia 1 cu 2 se amesteca bine, se adauga 3/4 din frisca si se amesteca iar la urma se adauga gelatina incalzita amestecata cu zeama de compot. In forme de cozonac se pune un celofan si se pune un strat de fructe, apoi compozitie, iar un strat de fructe iar compozitie. Se da la rece iar cu frisca ramasa ornam dupa cum ne place punand si fructe. Este foarte delicios. Uneori mai folosesc gelatina rosie preparata conform instructiunilor de pe pachet pentru a-i da aspect.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii