1.albusurile se bat spuma
2.galbenusurile cu zaharul si laptele se pun la foc mic si se amesteca pina se face ca o ciulama amestecand continuu.
3.frisca se bate intr-un castron
4.gelatina se pune la inmuiat cu 1/2 cana apa
Se amesteca compozitia 1 cu 2 se amesteca bine, se adauga 3/4 din frisca si se amesteca iar la urma se adauga gelatina incalzita amestecata cu zeama de compot. In forme de cozonac se pune un celofan si se pune un strat de fructe, apoi compozitie, iar un strat de fructe iar compozitie. Se da la rece iar cu frisca ramasa ornam dupa cum ne place punand si fructe. Este foarte delicios. Uneori mai folosesc gelatina rosie preparata conform instructiunilor de pe pachet pentru a-i da aspect.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii