1. Blat:
Galbenusurile le freci spuma impreuna cu praful de sare si zaharul.
Apoi bati albusurile spuma tare.
Amesteci cele 2 compozitii si adaugi faina si praful de copt stins cu zeama de lamaie.
Torni compozitia in tava rotunda cu pereti detasabili , in care ai asezat hartie pentru copt, si dai la cuptorul incins pentru cca 30 minute( verifici blatul cu o scobitoare).
Cand este copt, il lasi sa se raceasca in tava, apoi indepartezi hartia si reasezi blatul in inelul pozitionat pe platou.
2. Crema:
Branza mascarpone o bati cu mixerul impreuna cu zaharul pudra, pana cand devine o spuma( cca 3 minute, la viteza medie).
Bati frisca si o amesteci cu crema.
Asezi jumatate din crema peste blat.
Prepari un sirop din cacaoa instant si apa calda si inmoi piscoturile pe care le asezi peste crema.
Adaugi restul de crema peste piscoturi, pudrezi cu cacao si dai la rece pentru 3 ore.
Indepartezi inelul si decorezi tortul dupa plac.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii