Se freaca untul cu 6 galbenusuri, cu 150 gr. zahar si cu 150 gr. ciocolata topita la cuptor. Se freaca cel putin un sfert de ora. Se adauga mai departe 50 gr. cacao, ½ lingura pesmet si se mai bate pina se implineste o ora. Se adauga albusul batut spuma. Se imparte compozitia in doua parti egale.
O parte se da la rece, cealalta parte ramasa se imparte in trei parti egale si se coc separat trei foi in forma unsa cu unt, presarata cu faina si imbracata cu hirtie. Se asaza in farfuria de tort si se unge fiecare foaie cu crema oprita la rece. Se inveleste cu crema pe toata suprafata si se garniseste dupa placere.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii