Se pune la topit untul impreuna cu ciocolata, la foc mic. Cand s-a topit totul se ia de pe foc si se adauga orezul expandat pana vedeti ca aluatul este tare si ramane unit. Luam o tava rotunda o imbracam in pelicula si punem compozitia apasand bine cu mana ca sa nu ramana goluri. Acoperim cu marginile peliculei si punem la frigider cateva ore. Cand s-a intarit scoatem tortul din pelicula si ornam dupa placere. Insa, se poate lasa si asa, cum am facut eu.
Gata! Este forte simplu, nu-i asa?
Este cel mai simplu tort de facut, mai ales pentru petrecerile copiilor. Noi l-am gasit aproape la toate zilele de nastere ale colegilor fiului meu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii