- Se face mai întâi blatul de biscuiţi: se pisează biscuiţii foarte mărunt
- topim untul cu Finetti și amestecăm până obținem o cremă. Peste această cremă adăugăm biscuiții, făcând, astfel, blatul.
- ungem cu unt o formă de tort cu pereții detașabili și întindem blatul de biscuiți
- facem, apoi crema. Topim ciocolata pe pat de apă, peste care turnăm smântâna. Amestecăm în continuu la foc mic până obținem ceva omogen. Lăsăm la răcit.
- preparăm frișca și turnăm peste ea, treptat, ciocolata topită (ambele să fie la aproxmativ aceeași temperatură) și amestecăm cu o lingură de lemn. Turnăm compoziția obținută peste blatul de biscuiți. Băgăm la frigider peste noapte, apoi decorăm cu frișcă și ornamente de ciocolată.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii