Amesteci toate ingredientele uscate, impreuna cu sarea si ciocolata.
Blatul:
Amesteci toate ingredientele uscate, impreuna cu sarea si ciocolata.
Curmalele si uleiul de cocos le pui in blender si mixezi bine. Adaugi compozitia moale peste cea uscata si omogenizezi bine. Eu am folosit mana pentru a simti mai bine consistenta, dar daca vrei te poti ajuta de blender. Imparti "aluatul" astfel obtinut in doua si dai la frigider cat timp prepari crema ( cca 10 minute).
Crema:
Pui in blender curmalele si avocado, mixand bine. Adaugi mierea si ciocolata si mixezi pana cand totul se transforma intr-o crema omogena.
Montare:
O tava cu pereti detasabili ( a mea are 19 cm diametru) o tapetezi cu folie alimentara.
Iei o bucata de aluat si o intinzi bine pe fundul tavii.
Asezi 1/2 din crema peste blat , apoi presari fructele.
Cealalta jumatate de aluat o intinzi bucata cu bucata peste fructe, cu grija ca sa nu le zdrobesti.
Dai la rece pentru 10 minute.
Rastorni tortul pe un platou si intinzi restul de crema.
Decorezi cu ciocolata rasa, nuca de cocos si fructe de padure.
Daca vrei poti sa il servesti imediat, insa este mai bun daca il lasi 1 ora la rece.
Sa aveti pofta!
Tips & Tricks: nu uita sa presari putina magie si un dram de iubire.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii