Blaturile: Se pune cuptorul la incalzit. Se deseneaza pe hirtie pergament 3 forme de blat: cercuri cu diam de 24 cm sau patrate cu latura de 23 cm. Se pun hirtiile pe tavi de aragaz, se ung cu grasime formele desenate. Albusurile se bat tare, se adauga zaharul pudra si se amesteca in continuare citeva minute. Se pun nucile. Se intinde compozitia pe formele desenate. Se coace in mijlocul cuptorului la 150 grade, 15 min. Blaturile se desfac de hirtie cind s-au racit putin. Se lasa sa se raceasca.
Se topeste ciocolata pentru ornat. Se intinde subtire pe hirtie pergament. Se taie in patratele inainte de a se fi racit complet. Se bate frisca cu zaharul vanilat. Blaturile se lipesc cu aproape jumatate din cantitatea de frisca. Restul se intinde pe deasupra si pe marginile tortului. Se orneaza cu bucatelele de ciocolata. Se pudreaza cu cacao inainte de servire.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii