Incalzeste cuptorul la 180⁰C.Unge cu unt 2 forme rotunde de 20 cm diametru.Bate ouale cu zaharul timp de 5-10 minute pana cand se vor ingrosa si isi vor mari volumul.
Cerne faina alba cu faina de malai, cacaoa si praful de copt.Inglobeaza amestecul cu faina la ouale batute.Imparte aluatul in forme si coace-l 20-25 minute pana cand la inserarea unei scobitori in centru aceasta va iesi curata.
Pentru umplutura, topeste ciocolata cu cafeaua.Intr-un vas amesteca iaurtul cu gelatina preparata si zaharul pudra.Imparte iaurtul in jumatate iar intr-una din jumatati adauga ciocolata cu cafeaua.Da cele 2 feluri de iaurt la rece pana se vor intari usor.
Pentru asamblare, aseaza un blat de tort pe o farfurie si unge-l cu iaurtul alb.Aseaza deasupra celalalt blat si unge-l cu iaurtul cu ciocolata.Stropeste tortul cu ciocolata topita si serveste-l.
http://lauradfood.blogspot.com/

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii