Crema: se amesteca ouale cu zaharul si se fierbe la beimarin pana se face ca o ciulama o dam jos si punem cacaua o incorporam bine si o dam la rece.
Scoatem apa din unt bine (mestecam cu mana) apoi adaugam cate o lingura de crema, eu bat crema cu telul.
Siropul: se fierbe pana se ingroasa putin si se da la rece.
Blatul se taie in trei parti egale se insiropeaza si se umple cu crema, se poate inbraca in frisca, pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii