Se pregateste o tava de 30*25 sau un pyrex.
Se incalzeste un pahar cu lapte putin si se adauga 2 lingurite de nes cafe si 2 lingurite de zahar se amesteca putin si se ia de pe foc.
Se pregateste crema-cele 2 budinci cu 2 pahare de lapte si cele 500gr de smantina se bat impreuna pina devine o crema spumoasa.
In tava se pune primul rind de biscuiti dupa ce le-am muiat putin in esenta de nes cafe cu lapte,se pune un strat de crema dupa care un alt strat de biscuiti si asa pina se termina cu un rind de biscuiti.Se lasa torta la rece pina pregatim glazura.
Glazura-se topeste ciocolata cu uleiul la ben -marin pina totul devine o crema lichida ,se amesteca putin sa se raceasca si turnam peste torta si se orneaza dupa dorinta.Este bine de lasat o noapte la frigider ca biscuitii sa se inmoaie in crema.
Este o torta usoara si gustoasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii