Mod de preparare: Se fierb Tortelini dupa instructiunile de pe punga, cu vegeta sau delicat timp de 10-12minute (eu le firb mai mult decat se practica pentru ca imi plac mai bine fierte). Intre timp se taie carnea, cat de mare sau de mic preferati, si ciupercile si se calesc in foarte putin ulei timp de 10 minute. Atat pastele cat si ciupercile si carnea se pun itr-un vas si se amesteca cu cele 2 oua batute. La sfarsit se rade cascaval sau branza pe deasupra (dupa preferinta) si se da la cuptorul incins 20minute. Pofta buna
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii