Mod de preparare: Se fierb Tortelini dupa instructiunile de pe punga, cu vegeta sau delicat timp de 10-12minute (eu le firb mai mult decat se practica pentru ca imi plac mai bine fierte). Intre timp se taie carnea, cat de mare sau de mic preferati, si ciupercile si se calesc in foarte putin ulei timp de 10 minute. Atat pastele cat si ciupercile si carnea se pun itr-un vas si se amesteca cu cele 2 oua batute. La sfarsit se rade cascaval sau branza pe deasupra (dupa preferinta) si se da la cuptorul incins 20minute. Pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii