autor:

Sidy

» » Paste si pizza

Tortellini al prosciutto

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 18 iulie 2008

Ingrediente
O punga Tortellini, 100 g iaurt, 30 ml ulei de palmier, 100 g cascaval razuit, marat verde tocat, vegeta.

Dificultate: Medie Timp: 20 min

22 voturi

Mod de preparare

Se pun tortelinni la fiert, in apa cu sare, timp de 15 minute.
Intre timp, se prepara sosul de cascaval:
Se pune uleiul in cratita, se adauga iaurtul, cascavalul ras (se poate adauga pulbere de usturoi) si putina vegeta. Se invirte si se lasa sa dea un clocot. Se stinge focul si se adauga mararul tocat.
Dupa ce au fiert, tortelinni se strecoara si apoi se incorporeaza in sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini al prosciutto" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Tortellini cu prosciutto in sos de rosii

Tortellini cu prosciutto in sos de rosii

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Taiem usturoiul rondele subtiri

18 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza
Tortellini cu smantana si prosciutto

Tortellini cu smantana si prosciutto

Sosul de smantana si prosciutto se pregateste in felul urmator: Intr-o tigaie se topeste la foc

4 voturi    3 comentarii
15 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2009

    Delicioase.

  • sivi , 05 decembrie 2009

    nu te supara selly dar sant poarte bune pastele astea >asa le este denumirea care e problema ca sant facute in italia sau in romania

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    Eu fac tortellini cu sos de rosii si cu branza.

    • ramona.cerasela , 21 iulie 2009

      Gustind in Toscana tortellini cu smintina si grana padana imi dadeau lacrimile de rele ce mi se pareau. Daca pt a le minca trebuie sa le disimulez gustul in ceva mai familiar, fie, o sa folosesc orice, eu le-am pus si in ghiveci neaos, romanesc, deh ''de gustibus..."

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

      Eu pregatesc tortelini in casa dar asa reteta la italieni nu am mai vazut, foarte ciudata, tortelini este o pasta deosebita de ce sa le stricati se servesc in supa (goala) si cu parmezan..

    • Carmen (Chef de cuisine) , 23 martie 2009

      Cred ca o sa incerc si eu suna tare bine

    • AndraP (Maestru bucatar) , 10 martie 2009

      Sunt o fana a mancari italienesti. Foarte buna!!! Merita incercata :-p

    • selly , 27 octombrie 2008

      Vreau sa va spun ca va pricepeti de minune sa pregatiti mincarea romaneasca, mincarea italiana lasati-o italienilor pentru ca nu ati ghicit nici macar o fraza, cred ca va iese buna, dar nu o numiti italiana. Locuiesc in Italia de 16 ani si cautìnd o reteta ca la mama acasa m-am delectat extraordinar de mult cu mancarea straina pe care o inventati voi! Fiecare popor are traditia lui, nu are rost sa o stricam!!!!!!! Deci "TRAIASCA MANCAREA ROMANEASCA" si inventati-va alte denumiri,ciao selly!

    • diana paula

      diana paula (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2008

      Delicios eu le fac cu sos alb de smantana si usturoi

    • ana , 14 septembrie 2008

      Uiii, e delicioasa...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 30 iulie 2008

      In tortelini este prosciutto ! Cu sunca sunt umplute... Este gresala mea ca nu am mentionat !

    • daria , 27 iulie 2008

      Unde e prosciuto?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

20 min

22 voturi

Ingrediente

  • O punga Tortellini
  • 100 g iaurt
  • 30 ml ulei de palmier
  • 100 g cascaval razuit
  • marat verde tocat
  • vegeta.

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

234 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicioase.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Fusilli cu pui si sos Fusilli cu pui si sos

Am fiert pastele cu putina sare. Am tăiat ceapa mărunt, ciupercile puțin mai mare și ardeiul. Pentru sos am tăiat pieptul de pui

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Paste chinezesti cu pui si legume Paste chinezesti cu pui si legume

Se fierb pastele 3 minute în apă clocotită, apoi se scurg. Urmează sosul: Se încinge uleiul, se adaugă ceapa, apoi

0 voturi    0 comentarii
30h 15 min
Mancaruri cu carne
Gnocchi cu carne