Pasul1. Se caleste ceapa in putin ulei de masline pana se inmoaie. Se adauga usturoiul taiat bucatele. Se caleste impreuna cu ceapa 2 min. Taiem bacon-ul si il punem si pe el impreuna cu ceapa si usturoiul. Le calim pana cand bacon-ul are o culoare rumena.
Adaugam apoi rosia taiata cubulete, ciupercile (punem tot continutul conservei)si condimentele. Le lasam pana cand lichidul scade la jumatate, adaugam smantama si mai lasam 10 min pe foc . Dupa cele 10 min oprim focul si lasam sa se raceasca putin.
Pasul 2. Fierbem pastele dupa instructiunile de pe pachet, le scurgem de apa si le dam de-o parte.
Pasul 3. Amestecam , intr-un castron, branza impreuna cu ouale batute.
Pasul 4. Se amesteca intr-un vas teflonat pastele, su sosul si branza cu oua. Se omogenizeaza bine si se da la cuptor la foc mediu pana capata o crusta deasupra.
Se serveste calda

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii