Pasul1. Se caleste ceapa in putin ulei de masline pana se inmoaie. Se adauga usturoiul taiat bucatele. Se caleste impreuna cu ceapa 2 min. Taiem bacon-ul si il punem si pe el impreuna cu ceapa si usturoiul. Le calim pana cand bacon-ul are o culoare rumena.
Adaugam apoi rosia taiata cubulete, ciupercile (punem tot continutul conservei)si condimentele. Le lasam pana cand lichidul scade la jumatate, adaugam smantama si mai lasam 10 min pe foc . Dupa cele 10 min oprim focul si lasam sa se raceasca putin.
Pasul 2. Fierbem pastele dupa instructiunile de pe pachet, le scurgem de apa si le dam de-o parte.
Pasul 3. Amestecam , intr-un castron, branza impreuna cu ouale batute.
Pasul 4. Se amesteca intr-un vas teflonat pastele, su sosul si branza cu oua. Se omogenizeaza bine si se da la cuptor la foc mediu pana capata o crusta deasupra.
Se serveste calda

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii