autor:

mihai

» » Mancaruri cu peste

Tortellini cu cod pane

Autor: mihai (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihai (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 octombrie 2010

Ingrediente
2 flileuri de cod, 2 linguri de faina, 1 pachet 250g torttelini, 10 ciuperci medii, 150g smantana lichida, coarja rasa de la o lamaie, branza tip parmezan, 8 linguri ulei de masline, piper si sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

13 voturi

Mod de preparare

Punem sare si piper peste Cod si lasam 10 min. Trecem prin faina si prajim in 5 linguri ulei pana se aureste si le punem pe o farfurie cu servetel ca sa iasa surplusul de grasime. Punem apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca punem pastele pentru un minut si jumatate dupa care le rasturnam intr-o strecuratoare. Intre timp intr-o cratita cu restul de ulei punem ciupercile taiate felii si lasam pana se inmoaie dupa care adaugam smantana, coarja de lamaie, sare si piper dupa gust. Lasam sa fiarba 2-3 min. sosul de ciuperci, punem pastele amestecam si tragem cratita de pe foc. Se mai lasa 2 min.ca sa se patrunda aromele. Se serveste cu cod, branza rasa pe deasupra si cu o salata verde. (Eu am facut din cateva frunze de salata cu bucatele de ananas cateva felii de ciuperci, ulei de masline, putin suc de lamaie si putina sare). Va urez, Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu cod pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Placinta cu salau si spanac si sos olandez cu piper verde

Placinta cu salau si spanac si sos olandez cu piper verde

Se toaca spanacul marunt dupa care se adauga ouale, sarea, piperul, usturoiul si se da la foc mediu

0 voturi    0 comentarii
1h 59 min
Mancaruri cu peste
Pastrav A la Venitienne

Pastrav A la Venitienne

1.Amestecati untul cu sarea, piperul, coaja de lamaie, rozamarinul, cimbrul si usturoiul tocat pana

1 vot    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2010

    Absolut delicios!!!felicitãri :)

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2010

    Foarte fin si elegant prezentat!*****

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

13 voturi

Ingrediente

  • 2 flileuri de cod
  • 2 linguri de faina
  • 1 pachet 250g torttelini
  • 10 ciuperci medii
  • 150g smantana lichida
  • coarja rasa de la o lamaie
  • branza tip parmezan
  • 8 linguri ulei de masline
  • piper si sare

Raporteaza reteta

Retete
de mihai
Supa crema de fasole (Sopa creme de feijao)

Supa crema de fasole (Sopa creme de feijao)

Punem intr-o oala sau cratita mai adanca la prajit usturoiul putin sfaramat in untul amestecat cu

26 voturi    5 comentarii
45 min
Supe de legume
Somon la gratar cu legume la abur (grilled salmon with steamed vegetables)

Somon la gratar cu legume la abur (grilled salmon with steamed vegetables)

Cartofii se spala, se taie in doua si se lasa in coarja. Morcovii si ciupercile se spala si se lasa

19 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Mousse de piersici ( Musse de pessegos )

Mousse de piersici ( Musse de pessegos )

Punem albusurile intr-un lighean si galbenusurile intr-o cratita. Batem galbenusurile, punem zaharul,

16 voturi    6 comentarii
4h 30 min
Spume si creme dulci

Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)

Absolut delicios!!!felicitãri :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Sea Bass (biban de mare ) la tigaie, cu legume si sos de unt