Punem sare si piper peste Cod si lasam 10 min. Trecem prin faina si prajim in 5 linguri ulei pana se aureste si le punem pe o farfurie cu servetel ca sa iasa surplusul de grasime. Punem apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca punem pastele pentru un minut si jumatate dupa care le rasturnam intr-o strecuratoare. Intre timp intr-o cratita cu restul de ulei punem ciupercile taiate felii si lasam pana se inmoaie dupa care adaugam smantana, coarja de lamaie, sare si piper dupa gust. Lasam sa fiarba 2-3 min. sosul de ciuperci, punem pastele amestecam si tragem cratita de pe foc. Se mai lasa 2 min.ca sa se patrunda aromele. Se serveste cu cod, branza rasa pe deasupra si cu o salata verde. (Eu am facut din cateva frunze de salata cu bucatele de ananas cateva felii de ciuperci, ulei de masline, putin suc de lamaie si putina sare). Va urez, Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii