Ingrediente
250 g tortellini, 100 g cascaval, 200 g sunculita, 300 g iaurt degresat, 1 lingurita smantana, 1 lingurita mustar, sare, piper, granule usturoi(facultativ)
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
8 voturi
Mod de preparare
Sunculita se taie cubulete si se pune la prajit.
Cascavalul se rade.
Mustarul se amesteca cu smantana si eventual usturoiul. Se adauga sare si piper apoi sunculita prajita si cascavalul ras. Se pune sosul pe foc sa se incalzeasca putin ( nu dati in clocot ca se taie ca si maioneza)
Pastele fierte se strecoara si se adauga peste sosul incalzit. Se amesteca si se poate servi.
Pofta buna !
valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009
O bunatate...
oana , 04 octombrie 2009
mi-a iesit delicioasa :D Va recomand sa nu uitati sa puneti mustar asa cum se si specifica in reteta, pentru ca se combina foarte bine cu sosul. Pofta buna!!
mirey (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009
Gustos!
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009
Buniiiiiiiiiiii.
Alina (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009
Bune tortellini! Eu asi pune si un pic de busuioc si oregano.