Se incalzeste uleiul intr-o tigaie. Se soteaza ceapa la temperatura medie timp de 6 - 8 minute, pina devine aurie. Se scurgea ceapa de ulei, pastrind 2 lingurite in tigaie. Se rastoarna cartofii in apa fierbinte si se lasa timp de 4-5 minute. Se bat ouale intr-un vas mare si se adauga ceapa si cartofii, sare si piper dupa gust. Se rastoarna ouale in tigaie si se lasa doua minute. Imediat se pune tigaia in cuptorul incins si se lasa 20 - 30 de minute. Se rastoarna tortilla pe un platou, se taie bucati si se serveste cu salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii