autor:

Eugenia Bogdan

» » , Aperitive, Aperitive

Tortilla

Autor: Eugenia Bogdan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eugenia Bogdan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iulie 2011

Ingrediente
700 g cartofi, 1 ceapa, 200 g kaizer, 5 oua, Sare, piper, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

14 voturi

Mod de preparare

Taiem kaizerul cubulete si il prajim usor, dupa care il scoatem pe o farfurie. Curatam cartofii, ii spalam, si ii taiem rondele subtiri. Taiem si ceapa julien si o amestecam cu cartofii. Prajim cartofii impreuna cu ceapa si ii scoatem pe o farfurie. Intr-un castron, batem ouale si adaugam cartofii prajiti si kaizerul. Potrivim de sare si piper. Intr-o tigaie in care am pus putin ulei, punem compozitia de cartofi si o lasam sa se patrunda bine. O intoarcem cu ajutorul unei farfurii intinse sa se prajeasca si pe partea cealalta. Tortilla e gata.
O servim calda cu salata la alegere.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Tortilla de luni sau omleta cu cartofi

Tortilla de luni sau omleta cu cartofi

Punem la fiert cartofii in coaja. Cand au fiert, ii scoatem din apa si ii lasam sa se racoreasca.

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Shaorma cu tortilla si salata

Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2012

    Tare buna!

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 25 iulie 2011

    Foarte buna tortila si gustoasa.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 22 iulie 2011

    Cine poate renunta la o asemenea bunatate ? Excelenta papica...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 21 iulie 2011

      Un deliciu yumi,yumi !

    • Maria Markov

      Maria Markov (Chef de cuisine) , 21 iulie 2011

      Chiar ca asa ceva nu poate fi decat delicios!

    • TeoBucatar

      TeoBucatar (Chef de cuisine) , 19 iulie 2011

      Simplu si delicios!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

14 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Eugenia Bogdan
Prajitura Lintzer

Prajitura Lintzer

Pentru aluat se amesteca ouale cu zaharul si margarina pana se omogenizeaza. Se adauga esenta de

12 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Musaca de dovlecei

Musaca de dovlecei

Calim ceapa peste care adaugam carnea tocata picurind din cand in cand cate putin suc de rosii.Lasam

10 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Batem ouale cu zaharul , amestecam treptat uleiul, apoi laptele, faina si praful de copt. Punem

202 voturi    32 comentarii
1h 20 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Tare buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
PAINE CU OU LA CUPTOR