Punem la fiert cartofii in coaja.
Punem la fiert cartofii in coaja. Cand au fiert, ii scoatem din apa si ii lasam sa se racoreasca. Intre timp, pregatim celelalte ingrediente: tocam ceapa si ardeiul, taiem mezelul cubulete si maruntim branza. Curatam si taiem si cartofii cubulete. Incingem putin ulei intr-o tigaie, adaugam ceapa, o lasam la calit cca. 1 minut, apoi adaugam ardeiul si amestecam. Punem peste ceapa si ardei, mezelul, apoi branza, amestecand continuu. Dupa cateva minute, adaugam si cartofii si lasam sa se rumeneasca un pic. Asezam compozitia intr-un vas antiaderent, turnam ouale batute amestecate cu smantana, omogenizam compozitia, presaram oregano si dam la cuptor pana se face oul. Servim cu salata de rosii si salata verde sau cu ardei copti. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii