Intr-un bol se pune faina, cacao, zaharul, untul, laptele, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, oualele, zaharul vanilat, apa fiarta si amestecam cu o paleta dupa care cu mixerul pana se omogenizeaza.
Se pune intr-o tava rotunda (diametru = 28 cm) tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc potrivit timp de 30-35 min. Se lasa la racit si se taie in doua.
Crema mousse: se topeste ciocolata impreuna cu frisca lichida se lasa la racit si se amesteca cu frisca batuta. Pentru tortul in forma de inima se face un blat rotund si unul patrat. Se pune primul blat, apoi jumatate din crema, celalalt blat si se imbraca-n cealalta crema si se orneaza. Este delicios!
Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagraReteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de...
Friptura de porc cu legume la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii