Tortul printesei

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pachete biscuiti de cacao;
  • 3 creme(depinde cate straturi are tortul)
  • esenta(de portocale sau migdale)
  • un creme ole(de capsuni)
  • o portocala mica
  • 4capsunele(mai maricele)
  • creme ole si cremele au instructiuni pe pachet
  • adik lapte zahar ...etc.
  • cremele 2 la fel si una altfel

Mod de preparare

Se pun la incalzit intr-un ibric 2 lingurite de esenta si cu o jum.de ibric de apa (pt gust)dupa aceea se lasa la racit. Pe o tava se aseaza biscuitii bagati in esenta.(nu se lasa,pt ca se vor inmuia)

Se pregatesc cremele si se ung. Dupa ce am facut cele trei straturi se unge pe deasupra cu crema roz. La sfarsit se orneaza cu capsuni taiate si portocala.

POFTA BUNA!!

NOTA: se poate servi cu un pahar de sampanie, iar la copii cu sampanie de copii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise