autor:

» » Mancaruri cu peste

Ttocana de peste

Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Ingrediente
1kg peste curatat,3 cepe,30 g faina, 6 ardei grasi, 6 rosii,6 cartofi, patrunjel verde tocat,100 ml. ulei,sare piper condimente.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se caleste in ulei.Se adauga cartofii taiati cuburi mici,ardeii taiati felii,rosiile si 200 ml apa. Se lasa la fiert. Cind sint gata se adauga pestele taiat bucati,sare ,piper,si condimentele.Se serveste fierbinte cu patrunjel verde tocat amestecat cu smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ttocana de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg peste curatat,3 cepe,30 g faina
  • 6 ardei grasi
  • 6 rosii,6 cartofi
  • patrunjel verde tocat,100 ml. ulei,sare piper condimente.

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Plachie de crap la cuptor