autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Ttocana de peste

Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Ingrediente
1kg peste curatat,3 cepe, g faina, 6 ardei grasi, 6 rosii,6 cartofi, patrunjel verde tocat,100 ml. ulei,sare piper condimente.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se caleste in ulei.Se adauga cartofii taiati cuburi mici,ardeii taiati felii,rosiile si 200 ml apa. Se lasa la fiert. Cind sint gata se adauga pestele taiat bucati,sare ,piper,si condimentele.Se serveste fierbinte cu patrunjel verde tocat amestecat cu smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ttocana de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveti serviti cu piure de cartof dulce si sos de vin

Creveti serviti cu piure de cartof dulce si sos de vin

Se pun cartofi la copt, ii lasam pana se coc, dupa aceea ii curatam de coaja, ii pasam amestecam

0 voturi    0 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste
Somn la tava cu portocale

Somn la tava cu portocale

Eviscerati pestii, scoateti branhiile, spalati-i cu apa rece si condimentati-i cu un baitz preparat

9 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg peste curatat,3 cepe, g faina
  • 6 ardei grasi
  • 6 rosii,6 cartofi
  • patrunjel verde tocat,100 ml. ulei,sare piper condimente.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pirjoale de peste