autor:

anuta

» » Mancaruri cu peste

Turnulete aromate din salau cu legume

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 februarie 2016

Ingrediente
400 g carne de salaufara oase, 300 g morcovi baby congelati, un ardei verde, un ardei rosu, 2 rosii, patrunjel verde, cateva frunze de busuioc, sare, piper, 2 foi de dafin, un morcov, un pic de ulei

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se fierbe carnea in apa cu sare si 2 foi de dafin, timp de 10 minute.

Zarzavatul se curata, se spala si apoi se taie cubulete fine, la fel si rosiile care se oparesc si se curata de pielite apoi se taie cubulete.

Se caleste zarzavatul intr-un pic de ulei pana se inmoaie, se sareaza si pipereaza dupa gust, apoi se scoate din tigaie, se adauga patrunjelul si busuiocul taiat fin si se lasa sa se scurga bine uleiul, apoi adaugam o lingura de zeaza in care a fiert pestele (aceasta zeama v-a ajuta zarzavatul sa stea legat pe preparat).

Morcovul baby se fierbe in apa cu sare, timp de 10 minute, apoi se scurge de apa si se lasa la racit.

2. Se monteaza aperitivul in 3 forme circulare. Se pune in forme un strat de morcovi baby, se preseaza usor apoi carnea de salau fiarta si suvitata si deasupra se pune un strat de zarzavat calit. Se dau formele la rece pentru o ora apoi se scoate preparatul cu grija si se serveste ca aperitiv rece. Este delicios!!

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Turnulete aromate din salau cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon Blaireau

Somon Blaireau

Fileul de somon se taie felii de 3 cm grosime si se marineaza in zeama si coaja unei lamai si cateva

5 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu peste
Supa cu scoici si creveti.

Supa cu scoici si creveti.

Facem o prajeala din :-praz -ardei rosu si verde- catei de usturoi, in uleiul incins (toate taiate

21 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 400 g carne de salaufara oase
  • 300 g morcovi baby congelati
  • un ardei verde
  • un ardei rosu
  • 2 rosii
  • patrunjel verde
  • cateva frunze de busuioc
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • un morcov
  • un pic de ulei

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Macrou cu sos de rosii la cuptor