autor:

anuta

» » Mancaruri cu peste

Turnulete aromate din salau cu legume

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 februarie 2016

Ingrediente
400 g carne de salaufara oase, 300 g morcovi baby congelati, un ardei verde, un ardei rosu, 2 rosii, patrunjel verde, cateva frunze de busuioc, sare, piper, 2 foi de dafin, un morcov, un pic de ulei

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se fierbe carnea in apa cu sare si 2 foi de dafin, timp de 10 minute.

Zarzavatul se curata, se spala si apoi se taie cubulete fine, la fel si rosiile care se oparesc si se curata de pielite apoi se taie cubulete.

Se caleste zarzavatul intr-un pic de ulei pana se inmoaie, se sareaza si pipereaza dupa gust, apoi se scoate din tigaie, se adauga patrunjelul si busuiocul taiat fin si se lasa sa se scurga bine uleiul, apoi adaugam o lingura de zeaza in care a fiert pestele (aceasta zeama v-a ajuta zarzavatul sa stea legat pe preparat).

Morcovul baby se fierbe in apa cu sare, timp de 10 minute, apoi se scurge de apa si se lasa la racit.

2. Se monteaza aperitivul in 3 forme circulare. Se pune in forme un strat de morcovi baby, se preseaza usor apoi carnea de salau fiarta si suvitata si deasupra se pune un strat de zarzavat calit. Se dau formele la rece pentru o ora apoi se scoate preparatul cu grija si se serveste ca aperitiv rece. Este delicios!!

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Turnulete aromate din salau cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap la cuptor cu legume

Crap la cuptor cu legume

Crapul se curata si se spala, apoi se cresteaza de piele si se aseaza intr-o tava cu vinul alb si

9 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Creveti Saganaki

Creveti Saganaki

Se pun crevetii intr-o tigaie cu vinul alb demidulce, baza de usturoi, tabasco, se lasa sa fiarba

4 voturi    4 comentarii
10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 400 g carne de salaufara oase
  • 300 g morcovi baby congelati
  • un ardei verde
  • un ardei rosu
  • 2 rosii
  • patrunjel verde
  • cateva frunze de busuioc
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
  • un morcov
  • un pic de ulei

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

5 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
File e rechin cu portocale