1. Se fierbe carnea in apa cu sare si 2 foi de dafin, timp de 10 minute.
Zarzavatul se curata, se spala si apoi se taie cubulete fine, la fel si rosiile care se oparesc si se curata de pielite apoi se taie cubulete.
Se caleste zarzavatul intr-un pic de ulei pana se inmoaie, se sareaza si pipereaza dupa gust, apoi se scoate din tigaie, se adauga patrunjelul si busuiocul taiat fin si se lasa sa se scurga bine uleiul, apoi adaugam o lingura de zeaza in care a fiert pestele (aceasta zeama v-a ajuta zarzavatul sa stea legat pe preparat).
Morcovul baby se fierbe in apa cu sare, timp de 10 minute, apoi se scurge de apa si se lasa la racit.
2. Se monteaza aperitivul in 3 forme circulare. Se pune in forme un strat de morcovi baby, se preseaza usor apoi carnea de salau fiarta si suvitata si deasupra se pune un strat de zarzavat calit. Se dau formele la rece pentru o ora apoi se scoate preparatul cu grija si se serveste ca aperitiv rece. Este delicios!!
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii