Amestecam toate ingredientele si framantam pana obtinem un aluat omogen. Impartim aluatul in bilute in functie de marimea tigaii in care se vor coace turtitele. Le intindem pe rand cu sucitorul sau cu mana presarand faina pentru a nu se lipi de blatul pe care le intindem. Le coacem pe ambele parti in tigaia incinsa si unsa in prealabil cu putin ulei.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii