Se curata castravetii de coaja, se rad sau se taie cubulete mici, se pun intr-un tifon sau un prosop si se scurg de apa, apoi se pun intr-un bol, se adauga iaurtul, usturoiul care a fost si el razuit, uleiul de masline, otetul si sarea si se amesteca totul. Se lasa la rece timp de o jumatate de ora. Se poate servi pe paine sau cu pita (turta greceasca), cu carne sau cu orice altceva. Pofta buna!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii