Se curata castravetii de coaja, se rad sau se taie cubulete mici, se pun intr-un tifon sau un prosop si se scurg de apa, apoi se pun intr-un bol, se adauga iaurtul, usturoiul care a fost si el razuit, uleiul de masline, otetul si sarea si se amesteca totul. Se lasa la rece timp de o jumatate de ora. Se poate servi pe paine sau cu pita (turta greceasca), cu carne sau cu orice altceva. Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii