Se spala castravetii, se curata de coaja(daca sunt mai batrani) si se rad pe razatoarea cu ochiuri mari. Se curata usturoiul, se piseaza cat mai marunt si se freaca cu cele 4 linguri de ulei si cu putina sare pana cand se obtine o pasta omogena. Intr-un castron mai mare se amesteca castravetii, iaurtul rece, pasta de usturoi, sare si piper dupa gust. Se serveste presarat deasupra cu marar si chimen.
Aceste preparat grecesc se potriveste cu legume fierte sau prajite, mancaruri din carne sau peste.
Se serveste intotdeauna forte rece.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii