Ulei de masline aromat cu usturoi dafin si rozmarin

Timp pregatire
3 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ulei de masline extra virgin
  • 3 catei de usturoi, taiati in doua
  • 6 foi de dafin mici
  • 2 crengute rozmarin
  • 6 scobitori
  • 1 sticla goala

Mod de preparare

Se infig in scobitori foile de dafin si jumatatile de catei de usturoi ( cite una la scobitoare) si se introduc in sticla.

Se introduc in sticla si crengutele de rozmarin, se toarna uleiul de masline extra virgin si se astpa sticla.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise