Frunzele de busuioc sau de rozmarin se spala si se despart
de pe ramura.
Se toarna ulei de masline intr-o sticla de 1litru sau se 1/2 de litru se pun frunzele de busuioc sau rozmarin si se inchide sticla ermetic cu un dop sau capac care se insurubeaza.Se pastreaza in frigider sau la un loc racoros 4-5 zile.Sterilizam uleiul cu un tifon si uleiul obtinut il putem folosi la salate sau diferite mancaruri.MERITA INCERCAT.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii