autor:

kok miori

» » Sosuri

Ulei de masline cu mirodenii

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 30 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 30 iulie 2011

Ingrediente
Ulei de masline, frunze de busuioc 2-3 ramuri, sau frunze de rozmarin-2-3ramuri, 1sticla goala cu capac sau cu dop.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Frunzele de busuioc sau de rozmarin se spala si se despart
de pe ramura.
Se toarna ulei de masline intr-o sticla de 1litru sau se 1/2 de litru se pun frunzele de busuioc sau rozmarin si se inchide sticla ermetic cu un dop sau capac care se insurubeaza.Se pastreaza in frigider sau la un loc racoros 4-5 zile.Sterilizam uleiul cu un tifon si uleiul obtinut il putem folosi la salate sau diferite mancaruri.MERITA INCERCAT.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ulei de masline cu mirodenii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Macaroane cu branza si jambon

Macaroane cu branza si jambon

Puneti apa cu putina sare la fiert si gatiti macaroanele. Cand sunt gata le spalati bine sub apa

18 voturi    13 comentarii
30 min
Sosuri
Sos de branza cu mucegai

Sos de branza cu mucegai

Se amesteca toate, se da la rece.

2 voturi    1 comentariu
5 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Alice Ciobanu

    Alice Ciobanu (Chef de cuisine) , 01 august 2011

    fac si eu!

  • TeoBucatar

    TeoBucatar (Chef de cuisine) , 01 august 2011

    Cred ca sunt nemaippomenite pentru salate!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • Ulei de masline
  • frunze de busuioc 2-3 ramuri
  • sau frunze de rozmarin-2-3ramuri
  • 1sticla goala cu capac sau cu dop.

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

Alice Ciobanu (Chef de cuisine)

fac si eu!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pesto de patrunjel Pesto de patrunjel

Patrunjelul se taie mai marunt si impreuna cu oregano taiat marunt, sare si uleiul de masline se dau la blender pana se obtine o pasta. Se

0 voturi    0 comentarii
15 min
Conserve si muraturi
Suc de rosii cu ardei kapia rosu Suc de rosii cu ardei kapia rosu

Rosiile bine spalate se taie feliute si se indeparteaza petele, cotoarele, oprind numai partea sanatoasa si coapta, apoi se dau prin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sos de rosii