autor:

kok miori

» » Sosuri

Ulei de masline cu mirodenii

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 30 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 30 iulie 2011

Ingrediente
Ulei de masline, frunze de busuioc 2-3 ramuri, sau frunze de rozmarin-2-3ramuri, 1sticla goala cu capac sau cu dop.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Frunzele de busuioc sau de rozmarin se spala si se despart
de pe ramura.
Se toarna ulei de masline intr-o sticla de 1litru sau se 1/2 de litru se pun frunzele de busuioc sau rozmarin si se inchide sticla ermetic cu un dop sau capac care se insurubeaza.Se pastreaza in frigider sau la un loc racoros 4-5 zile.Sterilizam uleiul cu un tifon si uleiul obtinut il putem folosi la salate sau diferite mancaruri.MERITA INCERCAT.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ulei de masline cu mirodenii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri
Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui. - Intre timp amestecati

2 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Alice Ciobanu

    Alice Ciobanu (Chef de cuisine) , 01 august 2011

    fac si eu!

  • TeoBucatar

    TeoBucatar (Chef de cuisine) , 01 august 2011

    Cred ca sunt nemaippomenite pentru salate!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • Ulei de masline
  • frunze de busuioc 2-3 ramuri
  • sau frunze de rozmarin-2-3ramuri
  • 1sticla goala cu capac sau cu dop.

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

Alice Ciobanu (Chef de cuisine)

fac si eu!

Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Intinsoare alba cu grostior si carnat de porc